perjantai 27. joulukuuta 2013

PERJANTAI

Moikka! Teitä lukijoita on jo 41, wau! Kiitos tosi paljon!

Tänään olin aamupäivän Suvilla (Suvin blogiin pääset TÄSTÄ). Meillä oli tarkotuksena kuvailla ulkona, mutta siellä on sen verran huono ilma ettei kovin kauaa pihalla viihdytty. Sais todellakin tulla sitä lunta pian, inhottavaa kun sataa vaan vettä koko ajan. Muutama kuva kuitenkin räpsittiin ja käytiin myös rämpimässä pellolla ja metsässä. Sisällä sitten kateltiin koneelta vanhoja kuvia, naurettiin, juotiin teetä ja leikittiin ihanan Nalle-koiran kanssa. Oli kyllä tosi mukavaa ja oli kiva nähdä Suvia muutenkin kuin vaan koulussa.

Oon huomannut, että tän uuden tietokoneen myötä oon saanut mun bloggausintoa takasin. Jossain vaiheessa se oli vähän kadoksissa, mutta nyt tekee koko ajan mieli kuvailla ja tulla kirjottelemaan teille. Toivottavasti tämä fiilis säilyy! Linkkaa blogisi -postauksen kolme parasta blogia esittelen varmaan viikonloppuna tai ensi viikon alussa. Jos teillä on mielessä jotain postausideoita niin pistäkää kommenttiboksiin :)

Pitäkää kiva viikonloppu!


8 kommenttia:

  1. Katsaus vuoteen 2013 ja ehkä kans jotakin toiveita vuodelle 2014 olis kiva :)

    VastaaPoista
  2. Kiva postaus. :) Ja joku kysymyspostaus ois kiva ellet jo oo tehnyt aikasemmi.

    http://helja-onesteptomylife.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos :) vois kyllä tehä jossain vaiheessa kysymyspostauksen :)

      Poista
  3. ihanan suuret kuvat, pisti heti silmään että on panostettu myös muuhunkin ulkoasuun. :)

    VastaaPoista
  4. aivan tajuttoman mageita kuvia! ja tosi ihana banneri :) itsekin toivoisin että sitä lunta tulis jo, niin pääsis kuvaileen kaikkee ihanaa :D hyvää uutta vuotta sulle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oi kiitos paljon <3 hyvää uutta vuotta sulle myös :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)