lauantai 28. joulukuuta 2013

Linkkaa blogisi - kolme parasta blogia

Tässä ovat linkkaa blogisi -postauksen kolme mielestäni parasta blogia. Kiitos kaikille bloginsa linkanneille :) Blogit eivät ole missään paremmuusjärjestyksessä.


17-vuotiaan Jonnan kirjoittama Junkaneito-blogi on persoonallinen ja Jonna kirjoittaa kivalla tyylillä ja tekee monipuolisia postauksia. Blogin ulkoasu on melko yksinkertainen, mutta selkeä ja kaunis. Banneri on aivan upea. Suurena plussana on suuret, kauniit ja hyvälaatuiset kuvat sekä blogista löytyvät videot. Jonnan blogiin pääset TÄSTÄ.


17-vuotias Suvi kirjoittaa I did it my way -blogissaan paitsi arjestaan myös mietiskelyistään. Ulkoasu blogissa on persoonallinen ja kuvat ovat laadukkaita. Postauksia tulee sopivan usein ja ne ovat monipuolisia, löytyy kuulumisten kertomisia sekä syvällisempien asioiden pohdintaa. Suvin blogiin pääset TÄSTÄ.


Tämä blogi on 14-vuotiaan Emman. Blogin ulkoasu on siisti ja sen värit sopivat hyvin banneriin. Emma kirjoittaa kivalla tyylillä ja tekstiä on sopivasti suhteessa kuvien määrään. Kuvat ovat hyvälaatuisia ja blogista löytyy myös videoita. Postauksia tulee usein, mikä on ehdoton plussa. Emman blogiin pääset TÄSTÄ.

2 kommenttia:

  1. Ohhoh, tämäpä kiva yllätys :)

    VastaaPoista
  2. Heip ! Mun blogilla on uusi osoite, kun sain vihdoinkin vaihdettua :D
    http://onlylivinginthemoment.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)