sunnuntai 18. elokuuta 2013

Kalanruotoletti

Moikka! Mulle ehdotettiin, että tekisin hiuspostauksen, joten tässä sellanen nyt olisi. En osaa mitään kovin hienoja kampauksia taiteilla, mutta kalanruotoletti on helppo tehdä ja ainakin mulla se on muutaman kerran pelastanut, kun on ollut huono hiuspäivä.


1. Jaa hiukset kahteen saman kokoiseen osaan.
2. Ota pieni määrä hiuksia toisen osan ulommasta reunasta ja siirrä se toiseen osaan. Toista sama toisella puolella.
3. Jatka letitystä, kunnes olet letittänyt kaikki hiukset.

Toivottavasti tajuutte jotain tosta mun selityksestä ja noista kuvista :D Tämä on tosiaan ensimmäinen kerta ikinä, kun teen jonkunlaista "ohjepostausta", joten en ihan kunnolla vielä tätä hallitse. Ajattelin kyllä jatkossa mahdollisesti tehdä ainakin jonkun sortin ruoanlaitto- tai leivontapostauksen. Toivon mukaan tästä kuitenkin oli apua jollekin huonon hiuspäivän varalle :)

Muutama päivä sitten innostuin taas piirtämään, eihän edellisestä kerrasta ollut kun vasta melkein kaksi kuukautta :D Tykkään piirtämisestä tosi paljon ja yleensä kun alan piirtää, uppoudun siihen niin, että saatan parikin tuntia istua paikallani väkertämässä jotain paperille. Kuvis on mulla koulussakin yksi lempiaineista ja sitä onkin onneksi heti ensimmäisessä jaksossa :)


Laittakaa kommenttia, mitä tykkäsitte tällasesta ohjepostauksesta ja kertokaa myös uusia postausideoita :) Ja muuten, tervetuloa kaikki uudet lukijat! Teitä on jo 15, joten kiitos :)

6 kommenttia:

  1. kiva postaus! :) tee joku mielipidepostaus! :)

    VastaaPoista
  2. Vau, osaat kyllä piirtää upeasti! Ja kiva banneri sulla :)

    http://ellanooran.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. hei just hyvä et laitoit ton kalanruotoletin ohjeet ni vois iteki koittaa..! ;) ja oot nii hyvä piirtää. see u soon!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)