torstai 15. elokuuta 2013

Autumn is coming

Koulua on ollut kohta jo viikon ajan! Tuntuu, että aika menee tosi nopeesti. Ja syksykin on tulossa, pakko se on uskoa vaikka ei haluis. Kahtena päivänä on satanut oikeen kunnolla ja ilma on jo aika viileä, aamulla kun lähtee kouluun nii pitää takki laittaa päälle. Ja koulussa on sisälläkin niin kylmä, että meinaa jäätyä. Toivottavasti tulisi muutama lämmin päivä vielä. Ja onneks syksyn jälkeen tulee talvi ja joulu. Mä oikeesti rakastan joulua! Siinä on niin oma tunnelmansa. 

Koulu loppui tänään kahdelta, onneksi. Torstai on mun lukujärjestyksessä ainoa lyhyt päivä, kaikkina muina päivinä onkin sitten neljään asti koulua. Huomenna on kuitenkin siinä tuntien välissä yksi hyppytunti. Hypärit on tosi ärsyttäviä sitten, kun niitä alkaa olla ihan liikaa. Joskus ihan lukion alussa  ajattelin, että hypärit olis jotenkin siistejä ja kivoja, mutta mielipide muuttu aika paljon varsinkin sitten, kun yhdessä jaksossa oli yhdeksän hypäriä viikon aikana. Täytyy vaan yrittää käyttää hyppytunnit hyödyksi ja tehdä vaikka läksyjä. 

 Käytiin koulun jälkeen Lauran kans napsasemassa parit kuvat ja sen jälkeen olen vaan viettänyt kotona aikaa. Huomenna alkaakin viikonloppu, saa taas nukkua vähän pidempään parina aamuna. Mä oon varmaan kohta taas loman tarpeessa :D



Laittakaa kommentteihin postausehdotuksia :)

7 kommenttia:

  1. Postausideoita..:
    tee esittely talosta jossa asut,
    kysymyspostaus,
    meikki tai hius postauksia jossa näytät erityyppisiä meikkejä/kampauksia


    Tossa pari:)

    VastaaPoista
  2. Hienoja kuvia! Ja sulla on älyttömän ihanat hiukset :)

    http://jonnannica.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Sinulle on haaste! :--) se löytyy täältä: http://romppukertoo.blogspot.fi/2013/08/haaste.html

    VastaaPoista
  4. Tee my day postaus, ne on nii cool! 8-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. täytyy miettii jos tekis joku päivä, kiitti ehdotuksesta :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)