maanantai 12. elokuuta 2013

Back to school

Syksyn ensimmäinen koulupäivä takana ja nyt ollaan jo kakkosvuosikurssilaisia! Tästä se taas lähtee. Oli ihanaa nähdä kavereita pitkästä aikaa :) Huomenna sitten alkaa se varsinainen opiskelu, tänään otettiin rennosti, kun oli ensimmäinen päivä.  

Kesä meni kyllä hirveen nopeasti, vaikka ehdinkin tehdä kaikkea kivaa. Eilen käytiin vielä mökkeilemässä viimeisen kesälomapäivän kunniaksi. Tai ei me mökillä kovin kauaa viivytty, vaan lähdettiin melkein heti uimaan :D Matkalla mökille poikettiin Hämeenlinnassa Aulangon näköalatornilla. Mun edellisestä kerrasta, kun oon siellä käynyt, on kulunut ties kuinka monta vuotta, enkä muistanut koko paikasta mitään, niin oli kiva käydä. Ja maisemat oli tosi hienot.

Laskeutuminen koulun penkille ei ole mitenkään kovin pehmeä, jos näin voi sanoa, koska heti ensimmäisenä opiskelupäivänä on koulua neljään asti. Nopeesti siihen kuitenkin tottuu ja onhan se jo tuttua edellisiltä vuosilta. Täytyy vaan toivoa, etten hommaa mitään syysflunssaa heti tähän alkuun, mulla kun yleensä alkusyksystä iskee joku tauti päälle. Nytkin on vähän kurkku kipeä, taidan kääriytyä vilttiin ja vetää villasukat jalkaan :D



1 kommentti:

Kiitos kommentistasi! :)