tiistai 3. syyskuuta 2013

It's September

Hassua, että nyt on jo syyskuu kun siitä tuntuu olevan vasta ihan vähän aikaa kun alko elokuu. Aika menee hirveen nopeesti. Syyskuu merkitsee mulle aina sitä, että siitä alkaa syksy. Elokuu on vielä kesää, mutta syyskuu on jo syksyä. Onneksi vielä on aika lämpimiä päiviä, aamut vaan on yleensä kylmiä. Syksy on kyllä pukeutumisen kannalta ihana vuodenaika, kun voi pukeutua lämpimiin neuleisiin ja muihin ihaniin vaatteisiin, jotka on kesällä liian kuumia. 

Olen nyt onneks parantunut flunssasta melkeen kokonaan, vähän yskää on vielä. Olin kolme päivää pois koulusta viime viikolla niin nyt on pitänyt vähän kiriä, että saan muut kiinni koulujutuissa. Muutenkin nyt on aika paljon kaikkia kouluhommia, sanakoetta, äikän kirjotelmaa ja muuta joten en tiedä miten usein kerkeen postaamaan. Yritän kuitenki postailla mahdollisimman usein, vähintään kerran viikossa.

Tästä tuli nyt tällanen enemmän kuvapainotteinen postaus, kun mulla ei mitään erityistä asiaa ole :D Kommentoikaa millasia postauksia haluisitte että tekisin :)


6 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! :)