keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Studying


Moikka! Mitä teille kuuluu? Mä oon aika paljon viettänyt aikaa sisällä ja koulukirjojen parissa, kun syksyn ensimmäinen koeviikko on nyt saatu käyntiin. Eilen oli englanti, tänään matikka ja vielä on äikkä, biologia ja fysiikka jäljellä. Fysiikan koe on onneksi vasta ens tiistaina niin siinä on pieni tauko välissä. Ton koeviikon ja muiden koulujuttujen takia en ole oikeen ehtinyt enkä jaksanut kuvata tai kirjotella tänne. Yritän nyt kirjotella useammin, mutta kaikki muut jutut vie väkisin paljon aikaa.

Nyt tuntuu niin syksyltä. Lehdet on punasia ja keltasia. Ja on kylmä! Täällä on otettu jo pipot, lapaset, kaulahuivit ja ennen kaikkea villasukat käyttöön. Aamulla oli kaks astetta lämmintä ja nyt sataa ihan hullusti rakeita. Järkyttävää, kohta pitää jo kaivaa toppatakit esille :D Mutta se on ihanaa, kun voi vetää jonkun lämpimän neuleen päälle ja juoda kuumaa teetä. Tai kääriytyä vilttiin ja lukea hyvää kirjaa. Tai lämmitellä varpaita takan edessä ja kuunnella sateen ropinaa. 

Viime päivinä en ole mitään erikoista tehny. Maanantaina meillä oli vielä normaali koulupäivä. Mä en muista siitä mitään, tuntuu ettei koko maanantaita olis edes ollu :D Tänään meillä ei ollut ollenkaan pohjatunteja (eli seuraavan kokeen valmistelutunteja) niin päästiin kokeen jälkeen kotiin. Me parin kaverin kans oltiin fiksuja tyttöjä ja aateltiin, että joo se bussi menee 10 yli 11. Mentiin sitte syömään ja vähän ajan päästä katottiin ikkunasta, siellähän se bussi meni just ajallaan eli viisi vaille 11. Tunti piti odotella seuraavaa bussia, mutta onneks pääsin kuitenkin aika aikasin kotiin :D

Kivaa loppuviikkoa teille ja jos jollakin teistä on nyt myös koeviikko niin tsemppiä! 



4 kommenttia:

  1. Ihana blogi sulla :)

    VastaaPoista
  2. hieno blogi, haastoin sut! ;)

    http://aliisansilmin2.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos :) en valitettavasti tee tota haastetta ainakaan nyt lähiaikoina ku siitä ei oo kauaa ku tein tollasen. Saatan jossai vaiheessa kuitenki tehä :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)