perjantai 22. marraskuuta 2013

Koeviikko


Moi taas! Nyt on koeviikko pyörähtänyt käyntiin tämänpäiväsellä maantiedon kokeella. Kirjottamista oli tosi paljon ja meinas tulla jo vähän paniikki, että kerkeenkö tehdä kokeen loppuun. Kerkesin kuitenkin loppujen lopuks ihan hyvin. Yks kuudesta selvitetty, jes! Maanantaina on sitten uskonnonkoe ja tämä viikonloppu kuluukin opiskelun merkeissä. 

Eilen aamulla, kun katoin ikkunasta, niin arvatkaas mitä! Satoi lunta ja olin ihan innoissani :D Lumi kuitenkin on jo sulanut pois ja nyt sataa taas jälleen kerran vettä ja on ihan harmaata. Kävin eilen koulun jälkeen Hyvinkäällä Willassa kiertelemässä ja ostin samalla muutamia joululahjoja. Siellä oli jo ihania jouluvaloja ja kaikkia joulukoristeita näyteikkunoissa. Lahjojen lisäksi ostin aivan ihanan kaulakorun itelle Bijou Brigittestä, laitan varmaan johonkin tulevaan postaukseen kuvan siitä.

Joulukuun alkuun ei ole enää kun vähän yli viikko, mikä tarkottaa sitä, että yhtä vähän aikaa on enää joulukalenterin ekan luukun avaamiseen täällä blogin puolella. Laittakaapa ehdotuksia millasia postauksia haluisitte. Tykkäisittekö jouluisista ruoka- tai leivontaohjeista, joulukuvista tai vaikka joulukortinteko-ohjeista? Pistäkää kommenttia :)


Lotta


7 kommenttia:

  1. Joulu juttui!! Joulu reseptei ja kuvia

    VastaaPoista
  2. Jouluset ruoka- ja leivontaohjeet kuulostais hyvältä! Myös kaikkia askartelujuttuja, teidän jouluperinteitä ja mitä vaikka toivoisit joululahjaksi niin olis kiva lukea :)

    VastaaPoista
  3. Jouluset ruoka- ja leivontaohjeet vois olla jees! :) Sekä kaikki talvimaisemakuvat :3 Aivan ihana myös tää sun blogi:) Liityin myös lukijaks. http://mirtzuuu.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti ehdotuksista :) oi ihana kuulla et tykkäät, kiitos paljon <3

      Poista
  4. Mistää ei tuu parempaa joulufiilistä kun jouluisesta musiikista, eli sun lemppari joulubiisit top 5 :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)